- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Česnek | 14 | 
| Cibule | 113 | 
| Mouka pšeničná hladká | 25 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 | 
| Brambory (syrové) | 470 | 
| Bujón průměr (hotový) | 3 | 
| Klobása čabajská | 170 | 
Dochucovadla:
sůl pepř jíška gulášové koření
Energetická hodnota celkem: 5757 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 42, 
                                                        Tuky (g): 80, 
                                                        Sacharidy (g): 120,
                                                        SAFA (g): 36,
                                                        Cukry (g): 13,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









