- Autor: jitkalaskova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 100 |
Cibule | 60 |
Česnek | 8 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 80 |
Brambory (syrové) | 80 |
Kedlubna | 70 |
Tofu uzené | 100 |
Olej palmový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, umeocet
Energetická hodnota celkem: 3118 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 780 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvařit předem namočené fazole. Na oleji orestovat zeleninu, zalít trochou vody, přidat koření. Vařit 15 min. Přidat vodu z fazolí a fazole. Dovařit do měkka. Dochutit umeoctem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.