- Autor: Modroocka66
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Rajčata | 300 |
Česnek | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 4 |
Energetická hodnota celkem: 1968 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 984 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rajčata spaříme, oloupeme, rozmixujeme se stroužkem česneku. Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme ze všech stran (na oleji). Zalijeme připravenou rajskou omáčkou. Osolíme, opepříme a dusíme do měka. Podle potřeby podlít vodou. Dochutit troškou citronové šťávy a troškou cukru.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.