TOPlist
Sledujte nás:

vepřové maso v rajské omáčce

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1968 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 10, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 984 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rajčata spaříme, oloupeme, rozmixujeme se stroužkem česneku. Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme ze všech stran (na oleji). Zalijeme připravenou rajskou omáčkou. Osolíme, opepříme a dusíme do měka. Podle potřeby podlít vodou. Dochutit troškou citronové šťávy a troškou cukru.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři