- Autor: misule14
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Chléb toastový bílý průměr | 18 | 
| Rohlík tukový průměr | 217 | 
| Rozinky | 25 | 
| Vejce celá průměr | 161 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 80 | 
| Máslo čerstvé | 15 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| Jablka | 1580 | 
Energetická hodnota celkem: 9215 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 77, 
                                                        Tuky (g): 38, 
                                                        Sacharidy (g): 382,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 202,
                                                        Vláknina (g): 41,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1536 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 63.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 33.7, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









