- Autor: misule14
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Chléb toastový bílý průměr | 18 |
| Rohlík tukový průměr | 217 |
| Rozinky | 25 |
| Vejce celá průměr | 161 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 80 |
| Máslo čerstvé | 15 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Jablka | 1580 |
Energetická hodnota celkem: 9215 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 382,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 202,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1536 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 63.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 33.7, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






