TOPlist


Adzuki dezert

  • Uživatelský recept
  • Autor: veraika
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
fazole adzuki100
Banány120
Rýžový nápoj (Provamel)120
kokosové mléko160
Mouka pšeničná bílá80
Mouka rýžová50
karob (svatojánský chléb)75

Energetická hodnota celkem: 6727 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 272 SAFA (g): 1 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 561 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 22.7 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

1 lžička misa, 1 lžička čisté vanilky.

Postup přípravy

Převzato z knihy Scotta Jurka Jez a běhej. Fazole Adzuki přes noc namočíme a druhý den je uvaříme podle základního receptu (nesolíme). Umixujeme fazole, banán, rýžové a kokosové mléko na hladkou hmotu. Přidáme obě mouky, karob, javorový sirup, vanilku a miso a dále mixujeme. Pokud chceme, přidáme goji a směs nalijeme na plech. Posypeme čokoládovými drobky - není nutné (výborné je použít datlovou čokoládovou tyčinku z DM drogerie). Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C cca 45minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 01. 2017 17:12

jkodesova

zajímavý :)

09. 01. 2017 17:12

jkodesova

zajímavý :)

09. 01. 2017 17:12

jkodesova

zajímavý :)

09. 01. 2017 17:12

jkodesova

zajímavý :)

09. 01. 2017 17:12

jkodesova

zajímavý :)

14. 02. 2014 13:05

jesus

dost nedostupné suroviny

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma