TOPlist


Pangasius na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jana111
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě250
Máslo čerstvé130
Brambory rané329
Petržel - kořen34
Kedlubna330
Mrkev170
Pangasius filety (mražené)800

Energetická hodnota celkem: 7866 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 94 SAFA (g): 72 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 15

Energetická hodnota na 1 porci: 1967 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 18 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 3.8


Dochucovadla:

vegeta, (může i bílé víno), drcený kmín

Postup přípravy

Na proužky nakrájíme mrkev, petržel, kedlubnu a brambory. (Já to vždy hodím do mixéru a dám tam nástavec na hranolky)Pokud máte rádi můžete přidat fazolky nebo třeba brokolici a květák. Zeleninu podusíme chvíli na másle a okořeníme trochou vegety. Až se trochu podusí můžeme přilít trošku vody, kdo má rád může bílé víno. Až brambory začnou trochu měknout na zeleninu poklademe filety z pangasia a taky je malinko posypeme vegetou. Až jsou brambory měkké podáváme. Talíř můžeme ještě dozdobit paprikou, rajčátkem či okurkou. Přeji dobrou chuť Množství dejte dle chuti a dle obsahu domácnosti Pangasia můžeme ještě posypat troškou drceného kmína

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma