- Autor: KARTIMANDUA
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová plec | 350 | 
| Vepřová pečeně libová | 400 | 
| Cibule | 200 | 
| Houska bílá | 140 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 | 
| Česnek | 30 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 18 | 
Dochucovadla:
SŮL,PEPŘ, KOŘENÍ DO MLETÝCH MAS, MAJORÁNKA
Energetická hodnota celkem: 8101 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 186, 
                                                        Tuky (g): 85, 
                                                        Sacharidy (g): 107,
                                                        SAFA (g): 32,
                                                        Cukry (g): 29,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1350 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso umeleme, housky namočíme v mléce,přidáme na drobno nakrájenou cibuli,1 vejce a rozetřený česnek, okořeníme dle chuti, směs důkladně promícháme a rozetřeme na plech vymazaný olejem v 3 až 3 cm vrstvě, pečeme do zlatova
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






