TOPlist


Salát s rajčaty, kapiemi, cibulí a salátovou okurkou v jogurtové zálivce šlehnuté česnekem.

  • Uživatelský recept
  • Autor: conducteir
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 200
Paprika červená100
Cibule50
Okurka salátová150
Česnek10
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)30
LINDAHLS Grekisk naturell yoghurt30
Salát ledový200

Energetická hodnota celkem: 835 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 0 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 0 Cukry (g): 10.5 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme. Smícháme. Zalijeme zálivkou z 30g 30procentního hustého jogurtu a 30ml mléka ve keré je vymačkáno 10g česneku. Podáváme s např. s kuřecím masem jako přílohu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma