- Autor: zuhluch
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pstruh | 500 |
| Olej olivový | 20 |
| Celer řapíkatý | 300 |
| Ředkvičky | 100 |
| Kapary | 50 |
| Citronová šťáva | 40 |
Dochucovadla:
xx
Energetická hodnota celkem: 3701 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1851 kJ
Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
xx
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






