TOPlist


brambor.salát vodák

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martaspin
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika sterilovaná60
Celer bulva50
Petržel - kořen50
Mrkev50
Cibule30
Brambory vařené200
Hořčice plnotučná průměr20

Energetická hodnota celkem: 1237 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 0 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 206 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 9.7 SAFA (g): 0 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

200g brambor vařených ve slupce,1vejce na tvrdo,150g uvařené zeleniny/mrkev,celer,petržel/, 30gcibule, 2sterilované okurky, 1lžíce hořčice, mletý pepř,sůl

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma