- Autor: endedo
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 25% | 50 |
Cibule | 100 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Smetana na vaření 10% | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 8501 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 217,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2125 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 54.3, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.