- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Cibule | 20 |
Česnek | 10 |
Olej olivový | 5 |
Žampiony | 70 |
Víno bílé suché | 30 |
Citronová šťáva | 18 |
Eidam 20% | 40 |
Rohlík celozrnný průměr | 50 |
Sůl | 2 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř.
Energetická hodnota celkem: 1606 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka a na rozehřátém oleji je osmahneme. Přidáme kousky paprik a asi pět minut restujeme. Zalijeme je vínem, ochutíme je solí a pepřem a necháme prohřát. 6ampiony rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citronovou šťávou, přidáme je k paprikám a dusíme. Na talíři obložíme plátky sýra, podáváme s toasty celozrné večky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.