- Autor: conducteir
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 24 |
Zelenina mražená Eldorado Brokoli | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Energetická hodnota celkem: 3526 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Hovězí masi nakrájim na drobné kostičky. Povařím do měkka s přihozenými dvěma a půl kostkami hovězího bujonu ve dvou a pul litrech vody. Do kastrolu mekkeho vyvaru a masa prisypu mrazenou zeleninu. Napr. brokolici s květákem a dovarime. Dobra po opici:-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.