- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olej olivový | 10 | 
| Mouka pšeničná hrubá | 20 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 80 | 
| Kečup | 400 | 
| Rajský protlak | 280 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Cibule | 108 | 
| Vepřové mleté průměr | 500 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, cukr
Energetická hodnota celkem: 9868 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 113, 
                                                        Tuky (g): 125, 
                                                        Sacharidy (g): 187,
                                                        SAFA (g): 56,
                                                        Cukry (g): 115,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 11
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









