TOPlist


Šunkofleky

  • Uživatelský recept
  • Autor: guttenovar
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 100

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)200
Moravské uzené220
Rama Creme Bonjour10
Cibulka jarní50
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)250
Vejce celá průměr220
Eidam 30%150

Energetická hodnota celkem: 7693 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 155 SAFA (g): 35 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1923 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 38.8 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 2.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Uvařené těstoviny s nakrájeným a na cibulce orestovaným uzeným do vymazaného pekáčku, zalít půlkou vejce s mlékem, zakrýt alobalem a péct cca 45min při 200stupních. Do zbytku vejce s mlékem nastrouhat sýr, zalít těstoviny a dopéct cca dalších 20in (už nepřikryté).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma