- Autor: upol1
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 | 
| Tuňák ve vlastní šťávě | 56 | 
| Vejce celá průměr | 100 | 
| Cibulka jarní | 40 | 
| Citrony | 60 | 
Energetická hodnota celkem: 1703 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 59, 
                                                        Tuky (g): 12, 
                                                        Sacharidy (g): 18,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 15,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






