TOPlist
Sledujte nás:

Libové karbanátky (recept ing. Havlíčka)

Zpět
  • Autor: beneslenka
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 3.00

Vhodné jako oběd nebo večeře

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské koření, pepř, sůl, hořčice

Energetická hodnota celkem: 5308 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 73, SAFA (g): 29, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1769 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Libové hovězí a vepřové maso nahrubo pomeleme, smícháme se syrovým vajíčkem, nasekanou cibulí, drceným česnekem, provensálským kořením, pepřem a špetkou soli. Přidáme trochu čisté vody, kterou zapracujeme do masa. necháme dvě hodiny odležet v chladničce a pak opékáme na kontaktním grilu nebo titanové pánvi. Podáváme s vařeným bramborem, trochou hořčice a cibulkou. Na talíři ozdobíme nakrájenými rajčaty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři