- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 70
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 430 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 250 |
Rajský protlak | 140 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Kapusta hlávková | 500 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 10075 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 290,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2015 kJ
Bílkoviny (g): 28.6, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.