- Autor: Marbulka
- Doba přípravy (min.): 80
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 110 |
Mrkev | 92 |
Cibule | 120 |
Rajčatová štáva | 690 |
Telecí bok | 537 |
Olivy černé sterilované (Bonduelle) | 100 |
Kečup | 74 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 190 |
Parmezán 25 % průměr | 22 |
Těstoviny průměr syrové | 160 |
Energetická hodnota celkem: 10418 kJ
Bílkoviny (g): 180,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 195,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1736 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.