- Autor: mimiki
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory zimní | 150 |
| Uzená kýta | 150 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2031 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Brambory uvařit, oloupat, nakrájet, přidat uvařené nakrájené maso, dát do olejem vymazané zapékací misky. V troubě zapékat 5 min., zalít vejcem rozšlehaným s mlékem (popř. s vodou) a dopéci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






