TOPlist


Cuketový salát se zeleninou Bonduelle

  • Uživatelský recept
  • Autor: dajnalka
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle)285
Créatif Duo zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle)265
Paprika bílá240
Olej olivový20
Cibule50
Cuketa630
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu230

Energetická hodnota celkem: 3911 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 113 SAFA (g): 4 Cukry (g): 58 Vláknina (g): 45 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 559 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 16.1 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 6.4 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl,pepř,ocet,

Postup přípravy

Cuketu nakrájíme na kostky vložíme do osolené vody a asi 5 minut vaříme.Červenou cibuli nakrájíme na kostičky a orestujem nejlépe na rýžovém oleji trochu osolíme.Cuketu slijeme přes cedník propláchnem ledovou vodou ať už nám dál neměkne.Do cukety okapané vmícháme cibuli,i s olejem,na kostky nakrájenou papriku,Bonduelle duo,a Bonduelle Gold.Vše bez nálevu.Zamícháme a dochutíme pepř,sůl,ocet nebo citronová šťáva.Vychladíme podáváme buď jako samostatný pokrm nebo jako přílohy ke kuřecímu nebo jinému masu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma