TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cuketový salát se zeleninou Bonduelle

Zpět
  • Autor: dajnalka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,ocet,

Energetická hodnota celkem: 3911 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 11, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 45, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 559 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 16.1, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Cuketu nakrájíme na kostky vložíme do osolené vody a asi 5 minut vaříme.Červenou cibuli nakrájíme na kostičky a orestujem nejlépe na rýžovém oleji trochu osolíme.Cuketu slijeme přes cedník propláchnem ledovou vodou ať už nám dál neměkne.Do cukety okapané vmícháme cibuli,i s olejem,na kostky nakrájenou papriku,Bonduelle duo,a Bonduelle Gold.Vše bez nálevu.Zamícháme a dochutíme pepř,sůl,ocet nebo citronová šťáva.Vychladíme podáváme buď jako samostatný pokrm nebo jako přílohy ke kuřecímu nebo jinému masu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři