- Autor: Radek Russ
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Cibule | 150 |
Játra vepřová | 500 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Bujón průměr (hotový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 6984 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1746 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.