TOPlist


jarní bramborový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: zuhluch
  • Porce: 22.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr275
Brambory rané2000
Hořčice plnotučná průměr20
Olej olivový120
Pažitka20
Rukola120

Energetická hodnota celkem: 12776 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 150, Sacharidy (g): 349 SAFA (g): 28 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 15.9 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma