TOPlist


Vepřová pečeně v bylinkách a šunkové krustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: zuhluch
  • Porce: 12.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - nať40
Česnek15
Hořčice Gurmánská (Hellmann´s)20
Citronová kůra10
Olej olivový60
Vepřová pečeně libová1150
Šunka schwarzwaldská100
Víno bílé suché100
Mouka pšeničná bílá20
Máslo čerstvé20

Energetická hodnota celkem: 10217 kJ

Bílkoviny (g): 294, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 43 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 851 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 2.9 SAFA (g): 3.6 Cukry (g): 0.6 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma