- Autor: marceliiinek
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 300 |
Žampiony | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bílek | 35 |
Bílek | 35 |
Dochucovadla:
kmín,sůl, libeček-petrželka nebo tak :-)
Energetická hodnota celkem: 1267 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Fazolky a plátky žampionů orestujeme s troškou oleje, zakápneme vodou, přidáme bylinky a kmín, osolíme a podusíme doměkka. Nakonec rozšleháme vejce s bílky a mícháme až se srazí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.