TOPlist


Kuřecí prsa v zelenině, mírně pikantní

  • Uživatelský recept
  • Autor: Valhr
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže430
Paprika bílá440
Rajčata 440
Cibule100
Olej olivový3
Okurky sterilované průměr200

Energetická hodnota celkem: 2925 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 3 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.2 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, chilly, provensálské koření

Postup přípravy

nakrájenou cibuli zesklovatím na troše olivového oleje, přidám na proužky nakrájená kuřecí prsa, která orestuji. Potom přidám nakrájené papriky a za stálého míchání mírně podusím (pustí vlastní šťávu) pochvíli přidám oloupaná, pokrájená rajčata. Okořením solí, pepřem, chilly a provensálským kořením. Nechám podusit tak, aby se štáva zredukovala. Nazávěr přidám pokrájenou kyselou okurku a ihned odstavím z plotny.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma