TOPlist


sekaná

  • Uživatelský recept
  • Autor: lavice
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr300
Vepřová plec400
Mrkev250
Petržel - kořen250
Celer bulva250
Vejce celá průměr55
Vločky ovesné70
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 8347 kJ

Bílkoviny (g): 165, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 125 SAFA (g): 35 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ

Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 15.6 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 6.4 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma