- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 2.00
Ingredience
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, horčica
Energetická hodnota celkem: 2869 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1435 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Plátok z hovädzej roštenky dobré vyklepem, posolím, okorením, natriem hočicou, naplním varenými vajičkami, kyslou uhorkou, plátkami cesnaku a syrom a potom to zrolujem a pospájam špáradkami. Múso opečiem zo všetkých strán, vyberiem z panvice, na výpeku orestujem pokrájanu cibuľu a cesnak a keď je dobré posmažená podlejeme ju horúcou vodou, vložíme mäsovú roládu naspäť do do panvice a podliaté pod pokrievkou dúsíme cca 45 minút až kým nezmäkne. Mäso vyberieme, pokrájame na porcie. Do šťavy-výpeku pridáme sterilizované pokrájané šampiňony, tavený syr karičku, zriedime ešte podľa potreby horúcou vodou, necháme zovrieť a vložíme späť pokrájemé mäso.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.