- Autor: verisi
 - Doba přípravy (min.): 40
 - Uživatelský recept
 - Porce: 24.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Mouka pšeničná celozrnná | 200 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 400 | 
| Cukren sypké | 60 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 | 
| Broskve | 210 | 
| Vločky ovesné | 80 | 
| Olej palmojádrový, kokosový | 5 | 
| datlový sirup | 30 | 
| Mandle | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 9844 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 120, 
                                                        Tuky (g): 37, 
                                                        Sacharidy (g): 380,
                                                        SAFA (g): 13,
                                                        Cukry (g): 126,
                                                        Vláknina (g): 41,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 410 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






