- Autor: DanaDanca
 - Uživatelský recept
 - Porce: 16.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hollandia Selský jogurt bílý | 400 | 
| Nektarinky | 800 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 140 | 
| Solamyl bramborový škrob | 40 | 
| Mouka pšeničná polohrubá | 160 | 
| Vejce celá průměr | 165 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 36 | 
Energetická hodnota celkem: 11344 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 120, 
                                                        Tuky (g): 72, 
                                                        Sacharidy (g): 401,
                                                        SAFA (g): 22,
                                                        Cukry (g): 247,
                                                        Vláknina (g): 33,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 25.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






