TOPlist


Šaltibarščiai: litevská studená polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: ctiradove
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 5

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová100
Cibulka jarní30
Červená řepa sterilovaná50
Mléko kefírové 1,5 % tuku150
Ředkvičky50
Pažitka10
Brambory zimní100
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 1145 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 3 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Pepř, dobrovolně minimální množství česneku.

Postup přípravy

Smíchat kefír, červenou řepu i s 1-2 lžícemi nálevu, jarní cibulku, okurku, ředkvičky, pažitku. Opepřit, doplnit vařenými vejci nebo vařenými/pečenými brambory nebo studeným telecím nebo račími ocásky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma