- Autor: koteto75
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra drůbeží | 250 |
Cibule | 30 |
Cuketa | 168 |
Paprika žlutá | 113 |
Rajčata | 106 |
Energetická hodnota celkem: 1887 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 629 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Drůbeží játra očistíme, omyjeme a pokrájíme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme játra a orestujeme. Když jsou játra skoro hotová přidáme na větší kusy pokrájenou kapii, cuketu a rajčata. Lehce opepříme a přidáme špetku bazalky. Vše krátce podusíme, aby zelenina byla na skus. Nakonec trochu osolíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.