- Autor: Renata1627
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 63.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Citrony | 105 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
| Smetana zakysaná 12% | 190 |
| Smetana na vaření 10% | 500 |
| Smetana ke šlehání 33% | 250 |
| Sádlo vepřové škvařené | 300 |
| Halali | 960 |
| Mrkev | 1000 |
| Cibule | 400 |
| Celer bulva | 800 |
| Hovězí maso zadní průměr | 1200 |
Dochucovadla:
koření na svíčkovou od Vitany
Energetická hodnota celkem: 30970 kJ
Bílkoviny (g): 316,
Tuky (g): 519,
Sacharidy (g): 336,
SAFA (g): 270,
Cukry (g): 222,
Vláknina (g): 86,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 492 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Očistit, naložit, třetí den upéci
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






