- Autor: raficek
 - Uživatelský recept
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory (syrové) | 1000 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 6971 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 38, 
                                                        Tuky (g): 57, 
                                                        Sacharidy (g): 254,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 9,
                                                        Vláknina (g): 24,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1162 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






