- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Květák | 250 |
| Cibule | 15 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Vejce celá průměr | 60 |
| Brambory vařené | 120 |
Energetická hodnota celkem: 1330 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Očištěný květák rozebereme na menší díly a uvaříme v osolené vodě. Rozsekáme, přidáme osmaženou cibulku, osolíme, opepříme a zalijeme vejcem, které necháme srazit. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






