- Autor: bagetta
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 500 |
| Mouka pšeničná hrubá | 200 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Švestky | 250 |
| Mák | 50 |
| Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8386 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 288,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 839 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






