- Autor: Arachne
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná hladká | 250 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
| Máslo čerstvé | 70 |
| Jablka | 175 |
| Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Dochucovadla:
skořice, špetka soli
Energetická hodnota celkem: 8760 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 317,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 130,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 26.4, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






