- Autor: Mikulenka74
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 180 |
| Cibule | 40 |
| Česnek | 18 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Gustin kukuřičný škrob | 30 |
| Pažitka | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 1503 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 752 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rybí filé (tresku) umeleme, cibuli také. Česnek prolisujeme. Přidáme ostatní suroviny a vše zamícháme. Osolíme, opepříme, přidáme koření na ryby. Pak jen upečeme na 1-2 lžičkách oleje. (Celkem 4 karbanátky)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






