TOPlist


bravcove maso so zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: mannheims
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová krkovice200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)6
Mrkev150
Petržel - kořen110
Pór85

Energetická hodnota celkem: 3018 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 34 SAFA (g): 19 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1509 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestujeme maso, pridame nakrajanu zeleninu, trocha orestujeme a podlejeme bujonom, dusime kym maso nezmakne.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma