- Autor: sallca
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Klobása ostravská | 50 |
Vepřová kýta | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Brambory (syrové) | 100 |
Mrkev | 50 |
Zelí bílé kysané | 100 |
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 50 |
Fazole (v suchém stavu) | 50 |
Smetana zakysaná 12% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4220 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.