TOPlist


boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ferka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé hlávkové300
Červená řepa300
Mrkev300
Petržel - kořen300
Celer bulva200
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Voda, minerální vody bez příchutě2000
Hovězí maso přední průměr250

Energetická hodnota celkem: 6188 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 133 SAFA (g): 23 Cukry (g): 80 Vláknina (g): 39 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1031 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 22.2 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 13.3 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma