holandský řízek
- Uživatelský recept
- Autor: Ferka
- Porce: 30.00
- Doba přípravy (min.): 5
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 250 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7605 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 8
SAFA (g): 54
Cukry (g): 8
Vláknina (g): 0
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 254 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se