- Autor: cerna.lenk
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Smetana na vaření 12% | 100 | 
| Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 50 | 
| Krůtí prsa bez kůže | 80 | 
| Rýže Indiánská (v suchém stavu) | 40 | 
| Okurka salátová | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 1688 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 29, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 40,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Žampiony sterilované s koprem povaříme ve smetaně na vaření 12 % tuku do té doby, dokud omáčka nezhoustne. Pro jemnější konzistenci je možné žampióny s omáčkou ještě i rozmixovat. Krůtí plátek orestujeme nebo uvaříme na páře. Podávám s rýží a salátovou okurkou na ozdobení.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









