- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 120 |
| Paprika červená | 100 |
| Paprika bílá | 100 |
| Rajčata | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Cibule | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 916 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na pekáček dáme lžíci oleje, cibuli, papriky a rajčata. Na zeleninu vložíme tresku posypanou kořenící směsí na ryby. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 30-45´ na 180-200°C Vhodnou přílohou jsou brambory, bramborová kaše, nebo krajíček žitného chleba
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






