TOPlist


Treska s žampióny a zakysanou smetanou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gogosek
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska100
Cibule20
Česnek5
Smetana zakysaná 12%60
Olej olivový5
Žampiony50
Pažitka5

Energetická hodnota celkem: 966 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Na polovině oleje si zpěníme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme žampiony a podusíme do měkka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme solí a pepřem. Na druhé polovině oleje opečeme tresku a podlijeme troškou vody. Když je treska hotová, navrstvíme nahoru žampionovou směs a chviličku pod pokličkou zapečeme. A posypeme pažitkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

15. 10. 2013 17:34

Dnes jsem tvůj recept dělala, jen jsem místo zakysané smetany použila cottage a byla to dobrota:-)

15. 10. 2013 13:24

Gogosek

Dneska jsem zkoušela recept obměnit, místo žampiónu jsem použila Hlívu

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma