- Autor: Gogosek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 60 |
| Špenát krájený mražený | 80 |
| Cibule | 20 |
| Česnek | 5 |
| Olej olivový | 5 |
| Smetana zakysaná 12% | 35 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, tymián
Energetická hodnota celkem: 722 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji si v pánvi zpěníme cibulku a česnek. Potom do pánve přidáme na kousky nakrájenou tresku. Přidáme špenát a podusíme do změknutí. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a dochutíme solí, pepřem a troškou tymiánu. Podáváme s těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






