salát z tmavě zelené nebo neloupané červené čočky
- Uživatelský recept
- Autor: ditab
- Porce: 5.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuskus (v suchém stavu) | 20 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 170 |
Vejce celá průměr | 110 |
Šunka kuřecí průměr | 100 |
Okurka salátová | 143 |
Paprika červená | 55 |
Ocet | 15 |
Cibule | 95 |
Energetická hodnota celkem: 3917 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 122
SAFA (g): 5
Cukry (g): 30
Vláknina (g): 12
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 783 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24.4 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2.4 Sůl (g): 0.6
Dochucovadla:
Chmeli - suněli mletá směs vonných bylinek z arménské, gruzínské a vůbec zakavkazské kuchyně.(Je součástí směsi koření Adžika). Směs používáme především při nakládání všech typů mas, ale hodí se i na mletá a dušená masa, při přípravě fazolí, omelet, sa
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se