- Autor: barban
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 30.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 270 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 | 
| Vlašské ořechy | 70 | 
| Mouka pšeničná bílá | 30 | 
| Smetana ke šlehání 31% | 370 | 
Energetická hodnota celkem: 11070 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 57, 
                                                        Tuky (g): 184, 
                                                        Sacharidy (g): 188,
                                                        SAFA (g): 93,
                                                        Cukry (g): 158,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 369 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






