- Autor: lenkastr
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 165 |
Cibule | 364 |
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 186 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Paprika červená | 428 |
Paprika žlutá | 428 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 10120 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 139,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1446 kJ
Bílkoviny (g): 26.6, Tuky (g): 19.9, Sacharidy (g): 13.7, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
celková hmotnost 1650g pevného podílu (papriky s masem), 70g vaječná sedlina, 230g vypečená šťáva
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.